banner isbank

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI ONLINE SATRANÇ TURNUVASI

niversite03-04 Haziran 2021 tarihleri arasında saat 17:00'de "TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI ONLINE SATRANÇ TURNUVASI" düzenlenecektir. Turnuva  chess.com sitesi üzerinden yapılacak olup, oyun zaman temposu 3'+2" ve 11 tur olarak yapılacaktır. 

Yönerge için Tıklayınız..

Online Turnuva Katılım Adımları:

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. (kullanıcı adı sporcunun ad ve soyadını kapsamalıdır.) chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2-  Sporcular www.chess.com adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra http://extranet.tusf.org/ adresinden, Üniversitelerinin Yetkili / Sorumlu kişileri aracılığıyla kafile listesini oluşturmalıdırlar. Kafile listesinde ismi olmayan sporcular turnuvaya dahil edilmezler.

3- Çevrim içi kayıt işlemini tamamlayan sporcular, turnuvanın düzenleneceği chess.com sayfasındaki grubuna (kulübüne) katılabilmeleri için aşağıdaki bağlantılardan kendilerinin başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

ERKEKLER KATEGORİSİ TURNUVA GRUBUNA (KULÜBÜNE) BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KADINLAR KATEGORİSİ TURNUVA GRUBUNA (KULÜBÜNE) BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

4- Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış sporcular turnuva başlamadan bir saat önce chess.com'da katılmış oldukları grubun (kulübün), haber/mesaj bölümünde ilan edilecen turnuva bağlantısında "TURNUVAYA KATIL" butonuna tıklamalıdır. (03 Haziran 2021 Perşembe (Erkekler) ve 04 Haziran 2021 Cuma (Kadınlar) 16:00-17:00 arası aktif olacaktır)

Banner - Market

tsf market_ban

İlçe Temsilciliklerimiz

KocaeliHarita

Bilgi Sistemleri

FACEBOK2
banner lisans
banner ukd
ELO
satranc akademi
banner mavikale2
banner turkbase

Günün Sorusu