banner isbank

2020 KOCAELİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HIZLI SATRANÇ TURNUVASI

29 EKM_2020

01.11.2020 tarihinde İzmit Hasan Gemici Spor Salonu'nda yüz yüze düzenlenmesi planlanan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hızlı Satranç Turnuvası İlimiz genelinde vaka sayılarının artması sebebi ile Kocaeli Valiliğince iptal edilmiştir. İlgili tarihte online turnuva planlanmıştır.


01.11.2020 tarihinde İzmit Hasan Gemici Kapalı Spor Salonu'nda yapılacaktır. Turnuvaya  TSF Lisansına sahip 2020-2021 vizesi yapılmış, 2007-2010 ve yılları arasında doğan sporcular katılabilir. Turnuvada sporcular 14 Yaş ve Altı olmak üzere tek kategoride yarışacaklardır. Kontenjan her kategoride maksimum raitingi en yüksek 32 sporcu ile sınırlıdır. Kuvvet derecesinin eşit olması durumunda kayıt sırası baz alınacaktır. Turnuva sonuçları UHS hesaplamalarında kullanılmayacak olup, her kategoride ilk üç (3) derceyi elde eden sporculara madalya verilecektir.
* Düşünme Süresi : 10 min + 5 sec
 * Son Başvuru : 30.10.2020 Saat 21.00
Başvurular  www.kocaeli.tsf.org.tr adresinden online kayıt butonundan yapılacak. Online kayıt yaptırmasına rağmen turnuvaya   katılamayacak olan sporcularımızın T.C.kimlik no  ad soyad ve kategorisini belirterek, geçerli mazeretlerini  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine mail atarak, kayıtlarının silinmesini istemeleri önemle rica olunur.
Turnuvayla ilgili detaylı bilgi için Turnuva Yönergesini mutlaka okuyunuz.
TSF Pandemi Sürecinde Turnuva Düzenleme Esasları Uyarınca Sporcularımızın Uyması Gereken Kurallar.

  • Turnuva salonumuzda oturma düzeni, 6 m²'ye bir masa düşecek şekilde hazırlanmış olup, her turda sporcularımıza yeni satranç takımları verilecektir.  
  • Turnuva süresince kayıt kontrol de dahil tüm duyurular oluşturulan whatsap grubundan yapılacaktır. Bu sebeple tüm sporcularımızın aşağıdaki davet linki aracılığı ile gruba dahil olmaları gerekmektedir.
  • Tüm sporcular  geçerli bir HES Kodu beyan etmek zorundadır.HES kodu bildirimi, aşağı tabloda yer alan bağlantı araçılığı ile yapabilirsiniz.
  • Tüm sporcular Turnuva Bilgilendirme ve Onam Formunun çıktısını alarak, turnuva öncesinde turnuva direktörüne vermek zorundadır.
  • Tüm sporcularımız turnuva süresince maske ve sperlik takmak zorundadır. Maske ve sperliği, her sporcu kendisi temin edecektir.
  • Turnuvada sporcularımıza sadece bir veli refakat edecektir. Velilerimiz spor salonuna alınmayacaklardır. Velilerimiz spor salonunun bahçesinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uymak koşuluyla bekleyebilirler.
BİLGİLENDİRME TABLOSU
HARİTA YÖNERGE HAKEM GÖREV ONLİNE KAYIT
HES KODU GİRİŞİ KESİN KAYIT LİSTESİ WHATSAPP GURUBU DAVET LİNKİ

Banner - Market

tsf market_ban

İlçe Temsilciliklerimiz

KocaeliHarita

Bilgi Sistemleri

FACEBOK2
banner lisans
banner ukd
ELO
satranc akademi
banner mavikale2
banner turkbase

Günün Sorusu